MENUKAART VOORGERECHTEN

KOUDE VOORGERECHTEN
CARPACCIO VAN OSSEHAAS MET EEN MENGSEL VAN GROENE KRUIDEN-RUCOLA-PIJNBOOMPITTEN-PARMEZAANSE KAAS
12,75
RIJKE SALADE MET -GEITENKAAS-PANCETTA-HONING
11,00
COMPOSITIE VAN GEROOKTE ZALM-PALING-HOLLANDSE GARNALEN-SCAMPI
14,75
STEAK TARTAAR-KROKANTJES VAN TRUFFEL AARDAPPEL, UI, KAAS-PICALILLY MAYONAISE-KWARTELEITJE
SUPPLEMENT EENDENLEVERKRULLETJES
12,75
4,00
RAUW GEMARINEERDE TONIJN TARTAAR-SCAMPI IN TEMPURA-KROKANTE INKTVISRINGETJES-SESAM KLETSKOPJES-MISO MAYO-SOJA EN PAPRIKA GEL
14,50
SALADE HUISGEROOKTE EENDENBORST-KASTANJE-BUNDELZWAMMETJES-RILETTE VAN GECONFIJTE EENDENBOUT-BIETJES KROKANT ONTBIJTKOEK
13,50
SAMENSTELLING VAN KLEINE VOORGERECHTEN VOOR DEGENE DIE NIET KAN KIEZEN
17,50
OOK VOOR TWEE PERSONEN TE BESTELLEN
25,00
SUPPLEMENT: FRANSE BAQUETTE–GEZOUTEN BOTER-AIOLI
4,00
SUPPLEMENT: EENDENLEVER KRULLEN
5,00
SOEPEN
ZAANSE MOSTERDSOEP-GEROOKTE PALING-BOSUI
7,50
FRANSE UIENSOEP GEGRATINEERD MET OUDE KAAS
7,50
KREEFTENSOEP
12,00
WARME VOORGERECHTEN
COQUILLES GEBAKKEN MET BUIKSPEK-KNOLSELDERIJ CRÉME-KROKANTE BOERENKOOL-MANCHEGO KAAS-BEURE NOISETTE
14,50
SLAKKEN UIT DE PROVENCE-KNOFLOOK-KRUIDEN JUS-OESTERZWAM-ROQUEFORT
9,75
SCAMPI & KIKKERBILLEN-ROMIGE BIESLOOK KNOFLOOK SAUS
14,75
KASTANJE CHAMPIGNONS-PESTO ROOMSAUS-OUDE KAAS
9,75
ROMIGE RISOTTO MET EEN FIJN GARNITUUR VAN PADDENSTOELTJES EN TRUFFEL-GEBAKKEN COQUILLES-SCHUIM VAN CEPES
13,00

MENUKAART HOOFDGERECHTEN

VIS GERECHTEN
TUSSENMAATSE ZEETONGETJES MET BEURRE NOISETTE
23,50
GEBAKKEN ZALM ZIJDE-KORST VAN TOMAAT EN GROENE KRUIDEN-DRAGONROOM MET SEIZOENSGROENTEN
20,50
DAGVERSE AANVOER VAN DE VISAFSLAG
(DAGPRIJS)
LINTPASTA MET COQUILLES-SCAMPI’S-BIESLOOK-ROMIGE KNOFLOOK SAUS
23,50
HALVE KREEFT-RAGETONI PASTA-TOMATEN EN KREEFTEN BECHAMEL-ROER GEBAKKEN SPINAZIE-DRAGON SCHUIM
(VOOR TWEE PERSONEN, OOK ALS VOORGERECHT TE BESTELLEN)
19,50
P.P.
VLEES GERECHTEN
FRANSE EENDENBORST OP SPAANSE WIJZE
24,75
LAMSKOTELETJES-PAREL COUSCOUS-BUNDELZWAMMETJES-EIGEN JUS VERMENGD MET PESTO
25,00
SCHOTSE RUNDERRIBEYE-AARDAPPEL WAFEL-CHAMPIGNON- EN UIENCREME-BEARNAISESAUS
26,00
GEBAKKEN KALFRIBEYE-POM FONDANT MET GESTOOFD KALFSWANG-RODE WIJN JUS
24,00
BIEFSTUK VAN DE HAAS-GEBAKKEN CHAMPIGNON EN UITJES-GEROOKTE AARDAPPEL CREME-EIGEN JUS
26,75
GRILLADE VAN OSSENHAAS-VARKENSHAAS-KALFSHAAS-PEPERSAUS
24,75
GEMARINEERDE VARKENSHAASSPIES-SATÉ SAUS-ZOETZURE KOMKOMMER
18,50
VOOR DE KINDEREN VRAAG ONZE MEDEWERK(ST)ERS
HEEFT U ALLERGIEËN OF ANDERE VRAGEN OVER ONZE GERECHTEN, WIJ BEANTWOORDEN ZE GRAAG!

MENUKAART NAGERECHTEN

NAGERECHTEN
VANILLE CRÈME BRULEE
8,75
GANACHE VAN KOKOS-PASSIEVRUCHTENIJS-SPONGECAKE-MANGO GEL
8,75
STICKY TOFFEE CAKE-VANILLE IJS-KARAMEL SAUS-SLAGROOM
8,75
CHEESECAKE MET MANGO IJS
8,75
GEPOCHEERDE PEER-WALNOTEN CARAMEL IJS-KANEEL BAVAROIS-KLETSKOPJES
8,75
VANILLE IJS-WARME CHOCOLADE SAUS-SLAGROOM
8,75
KAASSOORTEN-VIJGENBROOD-TRUFFELHONING
12,75
DIVERSE DESSERTWIJNEN EN PORTSOORTEN PER GLAS
ASSORTIMENT BONBONS PER 4 STUKS
3,50

eterij-effe-anders-logo-groot