MENUKAART VOORGERECHTEN

KOUDE VOORGERECHTEN
CARPACCIO VAN OSSEHAAS MET EEN MENGSEL VAN GROENE KRUIDEN-RUCOLA-PIJNBOOMPITTEN-PARMEZAANSE KAAS
12,50
RIJKE SALADE MET -GEITENKAAS-PANCETTA-HONING
10,50
COMPOSITIE VAN GEROOKTE ZALM-PALING-HOLLANDSE GARNALEN-SCAMPI
14,50
STEAK TARTAAR-KROKANTJES VAN TRUFFEL AARDAPPEL, UI, KAAS-PICALILLY MAYONAISE-KWARTELEITJE
SUPPLEMENT EENDENLEVERKRULLETJES
12,50
3,50
RAUW GEMARINEERDE TONIJN TARTAAR-SCAMPI IN TEMPURA-KROKANTE INKTVISRINGETJES-SESAM KLETSKOPJES-MISO MAYO-SOJA EN PAPRIKA GEL
14,00
SALADE HUISGEROOKTE EENDENBORST-KASTANJE-BUNDELZWAMMETJES-RILETTE VAN GECONFIJTE EENDENBOUT-BIETJES KROKANT ONTBIJTKOEK
13,50
SAMENSTELLING VAN KLEINE VOORGERECHTEN VOOR DEGENE DIE NIET KAN KIEZEN
15,00
OOK VOOR TWEE PERSONEN TE BESTELLEN
22,50
SUPPLEMENT: FRANSE BAQUETTE–GEZOUTEN BOTER-AIOLI
4,00
SUPPLEMENT: EENDENLEVER KRULLEN
5,00
SOEPEN
ZAANSE MOSTERDSOEP-GEROOKTE PALING-BOSUI
7,00
FRANSE UIENSOEP GEGRATINEERD MET OUDE KAAS
7,00
KREEFTENSOEP
11,50
WARME VOORGERECHTEN
CANNELLONI PASTA MET ZACHT GEGAARD BUIKSPEK-SCAMPI-PESTO-PARMAZAAN-TOMAATJES-SAUS VAN WITTE WIJN
13,50
SLAKKEN UIT DE PROVENCE-KNOFLOOK-KRUIDEN JUS-OESTERZWAM-ROQUEFORT
9,50
SCAMPI & KIKKERBILLEN-ROMIGE BIESLOOK KNOFLOOK SAUS
14,50
KASTANJE CHAMPIGNONS-PESTO ROOMSAUS-OUDE KAAS
9,50
ROMIGE RISOTTO MET EEN FIJN GARNITUUR VAN PADDENSTOELTJES EN TRUFFEL-GEBAKKEN COQUILLES-SCHUIM VAN CEPES
12,50
COQUILLES GEBAKKEN MET BUIKSPEK-KNOLSELDERIJ CRÉME-KROKANTE BOERENKOOL-MANCHEGO KAAS-BEURE NOISETTE
14,00

MENUKAART HOOFDGERECHTEN

VIS GERECHTEN
TUSSENMAATSE ZEETONGETJES MET BEURRE NOISETTE
22,50
GEBAKKEN ZALM ZIJDE-KORST VAN TOMAAT EN GROENE KRUIDEN-DRAGONROOM MET SEIZOENSGROENTEN
20,00
DAGVERSE AANVOER VAN DE VISAFSLAG
(DAGPRIJS)
LINTPASTA MET COQUILLES-SCAMPI’S-BIESLOOK-ROMIGE KNOFLOOK SAUS
22,50
HALVE KREEFT-RAGETONI PASTA-TOMATEN EN KREEFTEN BECHAMEL-ROER GEBAKKEN SPINAZIE-DRAGON SCHUIM
(VOOR TWEE PERSONEN, OOK ALS VOORGERECHT TE BESTELLEN)
19,50
P.P.
VLEES GERECHTEN
FRANSE EENDENBORST OP SPAANSE WIJZE
24,50
LAMSKOTELETJES-PAREL COUSCOUS-BUNDELZWAMMETJES-EIGEN JUS VERMENGD MET PESTO
24,50
SCHOTSE RUNDERRIBEYE-AARDAPPEL WAFEL-CHAMPIGNON- EN UIENCREME-BEARNAISESAUS
25,50
GEBAKKEN KALFRIBEYE-POM FONDANT MET GESTOOFD KALFSWANG-RODE WIJN JUS
23,50
BIEFSTUK VAN DE HAAS-GEBAKKEN CHAMPIGNON EN UITJES-GEROOKTE AARDAPPEL CREME-EIGEN JUS
26,50
GRILLADE VAN OSSENHAAS-VARKENSHAAS-KALFSHAAS-PEPERSAUS
23,50
GEMARINEERDE VARKENSHAASSPIES-SATÉ SAUS-ZOETZURE KOMKOMMER
18,50
VOOR DE KINDEREN VRAAG ONZE MEDEWERK(ST)ERS
HEEFT U ALLERGIEËN OF ANDERE VRAGEN OVER ONZE GERECHTEN, WIJ BEANTWOORDEN ZE GRAAG!

MENUKAART NAGERECHTEN

NAGERECHTEN
VANILLE CRÈME BRULEE
8,50
GANACHE VAN KOKOS-PASSIEVRUCHTENIJS-SPONGECAKE-MANGO GEL
8,50
STICKY TOFFEE CAKE-VANILLE IJS-KARAMEL SAUS-SLAGROOM
8,50
CHEESECAKE MET MANGO IJS
8,50
GEPOCHEERDE PEER-WALNOTEN CARAMEL IJS-KANEEL BAVAROIS-KLETSKOPJES
8,50
VANILLE IJS-WARME CHOCOLADE SAUS-SLAGROOM
8,00
KAASSOORTEN-VIJGENBROOD-TRUFFELHONING
12,50
DIVERSE DESSERTWIJNEN EN PORTSOORTEN PER GLAS
ASSORTIMENT BONBONS PER 4 STUKS
3,50

eterij-effe-anders-logo-groot